Donut Wall

Donuts nieuw in ons assortiment.

De gedecoreerde donuts worden kunnen versierd worden in overleg, een fondant dip, die naar keuze op smaak is gebracht met aardbei, banaan, cacao, mokka… en nog vele andere smaken. Daarna kunnen ze worden bestrooid met kokos, nootjes, musketzaadjes, etc.

Donuts zijn gewoonweg heerlijk tijdens jullie feest, receptie of bruiloft.

Wij bieden daarom nu ook voor feesten en gelegenheden de donut wall aan. De Donut Wall is een lust voor het oog, de donuts worden aangepast aan jullie thema of kleur.

 

Onze Donut Wall(s)

Wij hebben 2 mogelijkheden voor de donut wall

 

Modern – Black

Deze Donut Wall is een wall in een strakke uitvoering, met als als basis kleur zwart, wij hebben hier voor gekozen om de Donuts goed tot hun recht laten komen met hun vrolijke kleuren en feestelijke toppings en eventuele versieringen.

 

Wij kunnen op dit bord 28 donuts plaatsen, dan is het een vol bord, wij kunnen dit verdubbelen door de houders te verlengen en dan kunnen er dus 56 donuts aan het bord gehangen worden. 

 

De Donut Wall wordt geleverd op een standaard, zodat hij los neergezet kan worden, maar wel stevig genoeg is om het bord te dragen. Het bord kan ook op een stevige tafel geplaatst worden.

 

 

 

 

Houten Bord

Deze Donut Wall heeft een rustieke, landelijke uitstraling.

Door de houten achtergrond komen ook hier de donuts goed tot hun recht met met hun vrolijke kleuren en feestelijke toppings en eventuele versieringen.

 

De Donut Wall wordt geleverd op een standaard, zodat hij los neergezet kan worden, maar wel stevig genoeg is om het bord te dragen. Het bord kan ook op een stevige tafel geplaatst worden.

Heeft u andere aantallen of wensen, dan kunnen wij het bord in overleg aanpassen.

 

Foto volgt nog!

 

Prijzen

Gewoon formaat donut  €2,00 per donut.

Mini Donut € 1,50 per donut

 

Binnen onze bezorgregio (Ermelo, Harderwijk, Hierden, Putten en Nijkerk) kunt u gebruik maken van ons bord, zonder extra kosten. Buiten onze bezorgregio wordt er een borg gevraagd.