Donut Wall

Nieuw in ons assortiment!

 

Donuts zijn gewoonweg heerlijk tijdens jullie feest, verjaardag, babyshower, zakelijk evenement, receptie of bruiloft of welke andere gelegenheid dan ook

Wij bieden daarom nu ook voor feesten en gelegenheden de donut wall aan. De Donut Wall is een lust voor het oog, de donuts worden aangepast aan jullie thema of kleur.

 

Onze Donut Wall(s)

Wij hebben 2 mogelijkheden voor de donut wall, de houten variant in 3 verschillende maten en de metalen variant met de mogelijkheid tot verdubbeling van de donuts.

 

Houten Donut Wall

Deze Donut Wall heeft een rustieke, landelijke uitstraling.

Door de houten achtergrond komen ook hier de donuts goed tot hun recht met met hun vrolijke kleuren en feestelijke toppings en eventuele versieringen.

 

Groot

Deze donutwall staat los op de grond, op deze donutwall kunnen wij 48 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Groot: €100

Dit is huur van het bord inclusief donuts.

*extra mogelijheid voor plaatsen Letters (initialen, Mr&Mrs, Love, Jongen, Meisje) boven de donutwall, bij tijdige aanvraag leveren wij deze erbij.

 

Middel

Deze donutwall is een tafelmodel, wordt op een stevige tafel geplaatst, op deze donutwall kunnen wij 30 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Middel: €60

Dit is huur van het bord inclusief donuts.

 

Klein

Deze donutwall is een tafelmodel, wordt op een stevige tafel geplaatst, op deze donutwall kunnen wij 12 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Klein: €30

Dit is huur van het bord inclusief donuts.

 

Modern – Black

Deze donutwall is een wall in een strakke uitvoering, met als als basis kleur zwart, wij hebben hier voor gekozen om de Donuts goed tot hun recht laten komen met hun vrolijke kleuren en feestelijke toppings en eventuele versieringen.

 

Wij kunnen op dit bord 28 donuts plaatsen, dan is het een vol bord, wij kunnen dit verdubbelen door de houders te verlengen en dan kunnen er dus 56 donuts aan het bord gehangen worden. 


De Donut Wall wordt geleverd op een standaard, zodat hij los neergezet kan worden, maar wel stevig genoeg is om het bord te dragen. Het bord kan ook op een stevige tafel geplaatst worden.

 

Prijs Donutwall -Modern-Black (28 donuts): €60

Prijs Donutwall -Modern-Black (56 donuts): €120

Dit is huur van het bord inclusief donuts.

Bezorgen

Binnen Ermelo/Putten/Harderwijk/Hierden/Nijkerk is de bezorging gratis.

Buiten deze regio’s worden reis/bezorgkosten gerekend.

 

De grote en middel houten donutwall en de Modern-Black donutwall worden altijd bezorgd in verband met het formaat en de opbouw.