Donut Wall

Donuts zijn gewoonweg heerlijk tijdens jullie feest, verjaardag, babyshower, zakelijk evenement, receptie of bruiloft of welke andere gelegenheid dan ook

Wij bieden daarom nu ook voor feesten en gelegenheden de donut wall aan. 

 

Houten Donut Wall

De Donut Wall heeft een rustieke, landelijke uitstraling.

Door de houten achtergrond komen ook hier de donuts goed tot hun recht met met hun vrolijke kleuren en feestelijke toppings en eventuele versieringen.

 

Groot

Deze donutwall staat los op de grond, op deze donutwall kunnen wij 48 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Groot: €50

Dit is huur van het bord exclusief donuts.

 

*extra mogelijheid voor plaatsen Letters (initialen, Mr&Mrs, Love, Jongen, Meisje) boven de donutwall, bij tijdige aanvraag leveren wij deze erbij.

 

Middel

Deze donutwall is een tafelmodel, wordt op een stevige tafel geplaatst, op deze donutwall kunnen wij 30 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Middel: €40

Dit is huur van het bord exclusief donuts.

 

Klein

Deze donutwall is een tafelmodel, wordt op een stevige tafel geplaatst, op deze donutwall kunnen wij 12 donuts plaatsen.

Prijs Donutwall -Klein: €25

Dit is huur van het bord exlcusief donuts.

 

Donuts

Bij de borden kunnen donuts geleverd worden, maar deze zullen wij extern inkopen, omdat wij erachter zijn gekomen dat het toch niet bij ons past. De prijs hiervoor zullen wij 1:1 doorrekenen, dit gaat altijd in overleg.

 

 

 

Bezorgen

Binnen Ermelo/Putten/Harderwijk/Hierden is de bezorging gratis.

Buiten deze regio’s worden reis/bezorgkosten gerekend.

 

De grote en middel houten donutwall en de Modern-Black donutwall worden altijd bezorgd in verband met het formaat en de opbouw.