Eetbare (foto) prints

 

Het is ook mogelijk om bij Cake-to-go eetbare prints te bestellen.

 

Onze prints worden geprint op het nieuwste model van printers met eetbare cartridges en het resultaat is uitstekend!

 

Hoe werkt het:

Je levert een kant en klare foto/afbeelding aan via de mail en wij printen het op een ouwel, icing of frosty. Het formaat van de sheet is A4.

 

Je hebt hierbij de mogelijkheid om 1 of meerder foto’s/ afbeelding aan te leveren. De prijs is per A4 (ongeacht of en hoe het volledige A4 wordt gebruikt).

 

Of

 

Je levert afbeeldingen aan, met duidelijk de wensen voor grootte en aantal op één pagina en wij maken een opzet voor je, deze krijg je terug ter controle om misverstanden en teleurstelling te voorkomen.

 

 

Afhandeling:

Bij akkoord van de sheet of opdracht van de kant en klare sheet, geven wij het totaal bedrag door en dit bedrag kunt u overmaken naar onderstaand rekening nummer, de print wordt verstuurd, nadat de betaling is ontvangen en hou er  rekening mee dat je minimaal 2 dagen moet rekenen voor verzenden.

 

 

Welke sheets kun je bestellen:

 

Een Ouwel sheet is gemaakt van eetpapier en smaakt vrij neutraal en is wat taaiig. Geschikt voor foto’s en logoschildjes, maar alleen in combinatie met marsepein of fondant. Kan niet rechtstreeks op slagroom, vochtgevoelig, minder scherpe afdruk, dit heeft niet veel effect op de afbeelding.

 

Een Frosty sheet is gemaakt van eetbaar papier op basis van zetmeel en vanillesuiker. Frosty sheet zijn geschikt voor foto’s, logoschildjes i..c.m. marsepein of rolfondant, lichte vanillesmaak, hagelwit, kan niet rechtstreeks op slagroom.

 

Een Icing sheet is gemaakt van fondant en heeft een lichte vanille smaak. Op icingsheets kun je prachtig je foto`s of afbeeldingen afdrukken. Voor een taart of op cupcakes. Je kunt ook schildjes maken en laten uitharden zodat je die in de botercrème-toef op je cupcake kunt steken,  kan niet rechtstreeks op slagroom.

 

 

Wat zijn de prijzen

Losse Eetbare prints:

 

 
 Ouwel sheet € 3,00
 Frosty sheet € 4,00
 Icing sheet € 5,00
  
 Verzendkosten – 1-3 pagina’s € 4,50
 Verzendkosten – meer dan 3 pagina’s € 6,95

 

Er worden nog wel verzendkosten in rekening gebracht. De sheets worden goed verpakt, maar verzending is voor eigen riscio. Hou er rekening mee dat post.nl minimaal 2 dagen nodig heeft om de sheets af te leveren.

 

De prints worden op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag verzonden, omdat ze bij verzending op vrijdag en zaterdag op het post depot blijven liggen en dit niet ten goede komt aan de print.

 

Betaling

Prints + verzendkosten kunnen overgemaakt worden naar rekeningnummer NL19INGB0007882480 tnv Cake-to-go o.v.v. Print + Naam