Sweet Table

 

Een Sweet Table is een volledig verzorgde tafel vol met heerlijke lekkernijen. Wij verzorgen voor iedere gelegenheid een Sweet Table van Bruiloft tot Babyshower, verjaardagsfeesten tot doopfeesten voor iedere gelegelenheid kunnen we in de gewenste kleur een complete tafel samenstellen.

 

Een Sweet Table bestaat uit diverse soorten gebak die aangevuld kunnen worden met andere lekkernijen, wij bieden dit aan in samen werking met Candy-to-go.

 

U wilt graag een Sweet Table, maar weet niet hoe u deze kunt samenstellen, daar helpen wij u graag bij. Wij rekenen geen vaste prijs, omdat de prijs afhankelijk is van het aantal personen.

 

Om u een voorbeeld te geven, u geeft een Babyshower voor ongeveer 30 personen, dan kunt u hem als volgt samenstellen:

 

  • Themataart 20 cm (ongeveer 10 personen) € 30,00
  • Cupcakes 10 stuks € 15,00
  • Koekjes 10 stuks € 12,50
  • Snoep-basis voor  30 personen € 2,00 per persoon

 

Totaal 30 personen: € 117,50

Totaal per persoon: € 3,92

 

De schalen en versiering zijn in bruikleen, deze zitten bij de prijs in begrepen, maar dienen na afloop wel aan Cake-to-go geretourneerd te worden. Indien nodig kan er ook een tafel bij geleverd worden.

 

Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email: info@cake-to-go.nl of telefonisch 06-27393010.

 

 

 

 

Candy Buffet

Vind u een Sweet Table heel erg leuk, maar heeft u deze liever zonder cake, koekjes en cupcakes, dan kan dat ook. Candy-to-go biedt een compleet verzorgd Candy Buffet aan, kijk voor meer informatie op: