Workshops!

 

In verband met het Corona virus, doen wij in 2020 geen workshops en/of kinderfeestjes. Hopelijk kunnen wij dit vanaf 2021 weer zo snel mogelijk gaan oppakken, maar voor nu, kunnen wij dat niet voor u organiseren!

 

Cake-to-go verzorgt graag voor u een workshop of kinderfeestje naar keuze. De workshops kunnen gehouden worden in de workshopruimte van Cake-to-go, op locatie of bij u thuis. Tijdens de workshop op locatie of bij u thuis neem ik alle benodigde materialen, grondstoffen, ingredienten, uitstekers en gereedschappen mee. Ik neem alle spullen (vies) weer mee naar huis en u blijft u dus niet met de rotzooi achter!

 

Een workshop, wat kunt u verwachten?:

  • Ik zal mij altijd als eerste even voorstellen aan iedereen;
  • Daarna leg ik uit wat we gaan maken en welke materialen er gebruikt worden;
  • Dan gaan we aan de slag en zal ik stap voor stap uitleg geven;
  • Tijdens de workshop geef ik natuurlijk handige tips & trucs!

 

Aan het einde heeft iedereen zijn of haar eigen taart of cupcakes! Deze kunt u mee naar huis nemen in uw eigen taartdoos, om de gemaakte creaties thuis trots te showen en op te eten!

 

Wij bieden verschillende type workshops:-

– Inloop workshop (prijs in overleg)

– Kinderfeestje – Mini taart of Bol taart (prijs €15,00 p.p.)

– Kinderfeestje – Cupcakes (prijs €15,00 p.p.)

 

Heeft u interesse, heeft u vragen of wilt u direct een workshop boeken, stuurt u dan een e-mail naar info@cake-to-go.nl met daarin uw gegevens, de workshop van uw keuze, het aantal aanwezige personen en eventuele aanvullende wensen en/of opmerkingen. U ontvangt een bevestiging zodra ik uw aanvraag heb ontvangen en neem dan z.s.m. contact met u op om alles samen door te nemen.