Bruidstaarten

 

Bent u op zoek naar uw droom bruidstaart voor de mooiste dag van uw leven. Wilt u de taart geheel naar eigen wens samenstellen en van te voren proeven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een klassieke bruidstaart met suikerbloemen of echte bloemen, zijn jullie meer op zoek naar een natuurlijke taart en gaat jullie voorkeur uit naar een naked of semi-naked met fruit, echte bloemen of een cholade, het kan allemaal.

 

Misschien willen jullie liever iets heel anders, wij bieden ook de mogelijkheid voor een cupcake toren, in verschillende modellen en met heel veel mogelijkheden. Of wilt u iets heel anders en spreekt de macaron toren u heel erg aan, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Kunt u niet kiezenen wilt u van alles een beetje, dan biedt een sweettable een uitkomst, dan kun je van alles een beetje doen, taart, cupcakes, macarons en eventueel brownies of blondies of donuts. Wij kunnen het volledig voor jullie verzorgen.

 

Proeverij voor een Bruidstaart

 

Wij willen bruidsparen graag de gelegenheid geven om zelf de smaken van de bruidstaart te bepalen. De smaak is een belangrijk onderdeel om van je bruidstaart iets onvergetelijks te maken.

 

Een proeverij bestaat uit 8 smaken, jullie mogen zelf een keuze maken welke smaken jullie willen proeven (de mogelijkheden staan op onze website), mochten wij denken dat hier nog een smaak aan toegevoed moet worden om jullie keuzes goed te combineren of een smaak waar je zelf niet aan had gedacht, zullen wij deze toevoegen.

Tijdens de proeverij is het de bedoeling om de vulling te combineren met stukjes gesneden vanille of chocolade biscuitdeeg, jullie mogen van tevoren aangeven welke cake jullie willen proeven.

 

Wij denken dat u op deze manier een beter gevoel krijgt met de smaak van de taart en mogelijk dat u tot een verassende combinatie komt waar uw gasten blij verast mee zullen zijn.

 

Wanneer doen wij de proeverij!

Een proeverij kan vanaf ongeveer een half jaar voor de trouwdatum.

Omdat het vaak een afspraak is waarbij zowel de smaak van de taart gekozen wordt, als dat het uiterlijk van de Bruidstaart besproken wordt, weet je ongeveer een halfjaar/of korter naar de trouwdatum al meer details voor je bruiloft, keuze van een eventuele kleur, accenten in de kleding,  bloemen, aantal personen, programma, tijd van de taart etc. 

 

Het maakt de proeverij makkelijker als je dus meer vast heb staan voor je bruiloft, jullie hoeven niet meer te gaan twijffelen en gaan wijzigen en jullie gaan na de afspraak met een tevreden gevoel weer naar huis.

In de maanden November en December doen wij geen proeverijen, deze maanden zijn maanden vol gezellige feestdagen, koude winterdagen en heel veel lekkernijen die bij de winter horen. Je smaakpuppilen maken dan iedere dag een dansje, maar als je dan een proeverij gaat doen voor een bruiloft in Juni, dan is de kans heel groot dat je een verkeerde keuze maakt voor de smaak.

 

Proeverijen zullen gepland worden op een zaterdag, duren ongeveer 1,5 tot 2 uur.

 

Proeverijen voor het trouwseizoen van 2023

 • Mogelijkheden volgen zo spoedig mogelijk.

 

Een proeverij kunnen wij kosteloos aanbieden, een proeverij is wel in samenhang met een reservering van de datum voor de Bruidstaart.
Wil je alleen komen proeven, maar niet je trouwdatum reserveren, dan rekenen wij €25,00 voor de proeverij.
De proeverij is alleen bedoeld voor het aanstaande bruidspaar!

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken stuur dan een email naar info@cake-to-go.nl, vermeld de trouwdatum, en trouwlocatie voor de bruidstaart en jullie beide namen.

 

Prijzen

 

Er zijn zoveel mogelijkheden voor een bruidstaart en ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen. Wij willen u graag een indicatie geven van de prijzen van een bruidstaart van Cake-to-go. Wij hanteren geen minimaal aantal personen, heeft u een gezelschap minder dan 20 personen, kan dat natuurlijk ook.

 

Bruidstaarten 2022/2023 
 +/- 20 personen€ 150,00
 +/- 30 personen€ 190,00
 +/- 40 personen€ 200,00
 +/- 50 personen€ 250,00
 +/- 60 personen€ 275,00
 +/- 70 personen€ 350,00
 +/- 80 personen€ 400,00
 +/- 90 personen€ 450,00
 +/- 100 personen€ 500,00
 +/- 110 personen€ 550,00
 +/- 120 personen€ 600,00
 +/- 130 personen€ 750,00
 +/- 140 personen€ 850,00
 +/- 150 personen€ 950,00
 +/- 160 personen€ 1000,00

 

 

 Klein gebak 2022/2023 
 CupcakesPer stuk € 3,00
 Mini-cupcakesPer stuk € 2,25
 Push-CakesPer stuk € 3,00
 LepelgebakjesPer stuk € 3,00
 MacaronPer stuk € 1,75
 DonutPer stuk € 2,25
 Mini-DonutPer stuk € 1,75

 

Naast de bovengenoemde maten zijn er nog veel meer combinaties mogelijk, ook een combinatie bruidstaart en met cupcakes of lepelgebakjes is mogelijk, wil je meer informatie stuur een e-mail naar info@cake-to-go.nl

 

 

Handig om te weten!

 

 • De prijzen die wij aanbieden voor de bruidstaarten zijn inclusief, de cake, vulling, bekleding en versiering.
 • Wilt u echte bloemen op uw bruidstaart, dat kan, maar deze worden 1:1 doorberekend of jullie kunnen deze meebestellen met jullie eigen bloemwerk.
 • Wilt u een leuke caketopper op de taart, dan komen hiervoor nog extra kosten bij
  • €25 voor een topper gemaakt uit suikerwerk
  • €20 voor standaard topper (poppetjes/silhouette) er is een brede selectie waar een uit gekozen kan worden
 • Bezorgen in de omgeving van Ermelo, Harderwijk en Putten is kosteloos.
 • Bezorgen buiten onze regio worden er bezorgkosten in rekening gebracht.
 • Vermeld bij u aanvraag de trouwdatum, trouwlocatie voor de bruidstaart en jullie beide namen.

 

Leuke tips…mocht je nog op zoek zijn!

 

Misschien heb je alles al geregeld voor je bruiloft, maar mocht je nog opzoek zijn naar een schoonheidspecialist/bruidsmake-up, bloemist of een locatie…., dan hebben wij nog wat leuke tips voor jullie. Klik op de knop en jullie worden direct doorverwezen naar de website(s).

 

Snoep Buffet / Snoepkar/ Snoep Bedankjes

Candy-to-go

 

 

 

 

Bruidsmake-up/Schoonheidsspecialiste/Nagels:

MG Beauty

 

 

 

 

Locatie(s)

Brasserie Schovenhorst – Putten