Kaas (Bruids) Taart

 

Hou je van kaas?

Onze Kaastaart is dan perfect,  voor iedere gelegenheid een lekkere aanvulling van bruiloft, receptie, feest, bedrijfsfeest, maar denk bijvoorbeeld tijdens de feestdagen bij uw kerstdiner of een andere leuke, gezellige gelegenheid.

 

Als Bruidstaart…!

Wil je eens iets anders, hou je niet van zoet, maar vind je het gevoel van een bruidstaart wel heel leuk, dan is onze Kaas Bruidstaart een hele leuke mogelijkheid, ze zijn unique, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en het ziet er waanzinnig leuk uit.

 

Een pittige kaas of een romige, een harde of een zachte,  voor elk wat wils. Bij de samenstelling van de Kaas Bruidstaart houden wij natuurlijk rekening met jullie persoonlijke voorkeuren. Hij moet net zo lekker smaken, als dat hij eruit ziet.

 

De Kaastaart kan worden aangekleed met fruit, zuidvructen, noten en/of bloemen,  jullie kunnen hem traditioneel aansnijden en eventueel gecombineerd worden met wijn, port of bier. De Kaas Bruidstaart kan voorzien worden van een Bruidstaarttopper en opgebouwd worden op een mooi houten onderblok.

 

Prijzen:

De prijs van de kaastaart is afhankelijk van de keuze voor de kaas.

 

Wij bieden de Kaas Bruidstaart aan in samenwerking met Domburg Kaas Noten en Wijn uit Putten, omdat zij het perfecte advies kunnen geven voor de smaak en heel goed weten wat de mogelijkheden zijn bij jullie wensen en wat goed bij elkaar past.

 

Is jullie interesse gewekt, of hebben jullie vragen, neem dan zeker contact met ons op!

 

 

Foto’s Kaas ‘Bruids’ Taarten