Cupcakes

 

Cupcakes zijn luchtige vanille cakejes die op verschillende manieren gemaakt kunnen worden. Wij maken twee verschillende soorten cupcakes, de standaardmaat cupcake en de mini-cupcake. 

 

De cupcakes worden standaard gemaakt van luchtige vanille cake of chocolade cake met indien gewenst een vulling naar keuze. De smaak van de cupcakes kan naar ieders wens worden aangepast.

 

Daarnaast hebben wij ook nog de mini-cupcakes, deze valt altijd erg in de smaak bij kinderen en zijn daarom ook erg leuk voor traktaties op school en/of sportvereniging, speciale gelegenheden.

 

De versieringen die wij gebruiken wordt gemaakt van Fondant of botercreme.

Alle versieringen worden op maat gemaakt.

 

 

Neutjes

Een Neutje is een “Infused Cupcake”

 

Een infused cupcake is een vanille of chocolade cupcake, afgewerkt met een botercreme toef in de smaak van de gekozen drank. In de toef/cupcake wordt een pipet gestoken, gevuld met dezelfde drank als de cremetoef. 

 

De pipet druk je leeg in de cake van de cupcake om deze een lekkere smaak te geven!

 

 

Lepelgebakjes

 

Een lepelgebakje is een gebakje in een doorzichtig cupje. Met een lepeltje kunt u eenvoudig het gebak uit het doorzichtige cupje eten. Met lepelgebakjes heeft u geen schoteltjes meer nodig! Wat een lepelgebakje zo handig maakt, is dat u het vanuit uw hand kunt eten. Het lepelgebak heeft een chique uitstraling wat uw feestje een extra tintje geeft. 

 

Voor de smaken zijn in principe alle combinaties mogelijk, die ook gebruikt worden in een taart van Cake-to-go.

 

 

Wat zijn de prijzen?

 

Cupcakes Per stuk€ 1,75
Mini-cupcakes Per stuk€ 1,25
Neutjes Per stuk€ 2,00
Lepelgebakjes Per stuk€ 2,00

 

Betaling

Betaling mag contant, wij kunnen een betaalverzoek sturen of het bedrag mag vooraf overgemaakt worden naar rekeningnummer NL19INGB0007882480 tnv Cake-to-go o.v.v. Taart + Naam.

Pinnen is niet mogelijk.

 

Bezorgen/Ophalen

Dit wordt een week voor leveren van de taart afgestemd.

 

 

Foto’s